بهترین زمان اضافه کردن نمک يددار به غذا
بهترین زمان اضافه کردن نمک يددار به غذا اواخر طبخ است تا در اثر جوشيدن و حرارت ميزان يد نمک از بين نرود، در بررسي انجام شده فقط 41 درصد مردم دراواخر پخت نمک را به غذا اضافه مي کنند و مابقي 59 درصد در اواسط يا اوايل پخت از نمک استفاده مي کنند که ميزان يد آن در اثر پختن کاهش مي يابد.
نمک يددار بايد دور از گرما، نور، رطوبت و در محيط دربسته نگهداري شود تا يد آن کاهش نيابد.
استفاده از ظروف شيشه اي روشن براي نگهداري نمک يددار موجب از بين رفتن ميزان يد نمک مي شود
+ نوشته شده در یکشنبه چهارم مرداد ۱۳۹۴ ساعت 21:42 توسط احمد سبحانی مجد
|